✅ برای بالابردن میزان نرخ بازیافت از یک مخزن این نوع چاه ها حفر می شوند. هم می توانند چاه تولیدی باشند هم چاه تزریقی. گاهی اوقات ممکن است که بدلیل وجود ناهمگونی «heterogeneity» در مخزن میزان تولید هیدروکربن یک میدان، کمتر از مقدار حدانتظار ما باشد. برای افزایش نرخ بازیافت، می توان از روش ها و تکنیک های ازدیاد برداشت مثل: تزریق آب، تزریق بخار، تزریق کربن دی اکسید، روشهای میکروبال، حفر چاه های مولتی لترال و .... استفاده کرد. روش استفاده شده بایستی از لحاظ اقتصادی هم مقرون به صرفه باشد.

✅ این نوع چاه ها در جاهایی از مخزن حفر می شوند که هیدروکربن در آنجا by-pass شده و توسط چاه های اصلی میدان تولید نمی شود.

✅ نکته مهم در مورد حفر چاههای infill این است که بایستی در میادین بالغ حفر شوند. طبق تعریف به میدانی می گوییم بالغ «mature» که به پیک بیشترین تولید خود رسیده و به سمت افت تولید می رود «decline». برای درک صحیح از ارتباط مخزن و تعیین مکان بهینه حفر چاه ها می توان از گرافهای 4D seismic استفاده کرد. اشتباه بودن محل حفر این چاه ها ممکن است هیچ افزایش تولیدی را در پی نداشته باشد. حفر تعداد بیش از مقدار بهینه نیز اقتصادی نیست. پس نکته اصلی در این چاه ها تعداد بهینه و پیدا کردن مکان مناسب می باشد.

✅ شکل زیر یک نمونه تصویر گرافیکی 4D seismic را نشان می دهد.